Judith Leenders

vitaliteitscoach, loopbaanexpert, talentpassport coach

“In mijn functie als P&O adviseur heb ik veel collega´s met heel diverse vitaliteits- en loopbaanvraagstukken mogen begeleiden. Dit vond ik zo leuk om te doen dat ik mij heb geprofessionaliseerd tot vitaliteits- en loopbaancoach. Ik vind het fijn om mensen te begeleiden naar meer balans in hun leven, samen ontdekken we wat stress of juist energie geeft in zowel werk als privé.

Ik ben trouwens ook een ervaringsdeskundige. Tijdens mijn eigen burn-out vroeg ik mijzelf steeds af ‘wat gebeurt er met je lichaam en hoe komt het tot zover?’ En natuurlijk ‘hoe kom ik hier weer uit?’. Ik heb geleerd weer regie te nemen in mijn leven (zowel werk en privé) en dat kun jij ook! Ik begeleid je daar graag bij.”

Werken met Judith betekent dat:

  • je in gezelschap bent van een senior coach met een brede expertise
  • je vitaler in het leven gaat staan
  • je leert hoe je meer rust en balans in je werk en privé creëert
  • je leert met stress om te gaan
  • je je potentieel ontdekt en leert hoe je deze kunt ontwikkelen
  • je je doelen bereikt
WLO Work and Life: jouw HR business partner

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen
Stationsweg 46
6861 EJ Oosterbeek
Telefoon 026 – 205 1636
Mobiel 06 – 5060 0570
E-mail info@wloworkandlife.nl
KvK 86846744

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: