Life | Bore-out coaching

Als je je energie en ambities in rook op ziet gaan
Life - Bore-out coaching

Bore-out coaching

WLO Work and Life coacht ondernemers, directeuren, managers en leidinggevenden die uit hun werk gegroeid zijn of wiens zelfontplooiing stil is komen te staan als gevolg van onderbelasting en/of verveling. Vergis je niet, geef je een bore-out vrij spel, dan zijn de gevolgen even ernstig als bij een burn-out. Als je werk niet langer voldoening geeft, neemt je energie snel af en raak je op den duur uitgeput.

Bore-out coaching in combinatie met Het Talentenpaspoort

Bij een bore-out draait het om onderbelasting. Tijdens de coaching kijken we samen naar de oorzaken van jouw bore-out. Soms ontbreekt het aan uitdaging soms aan zelfinzicht. Als je niet weet wat je wilt en kunt, is de kans groot dat je de verkeerde banen blijft kiezen. Of misschien is de baan goed, maar matcht de bedrijfscultuur niet of niet meer.

Bore-out coaching helpt je om weer terug in balans te komen en opnieuw een gezond niveau van energie op te bouwen. Je bent weer in staat bent om je grenzen te verleggen en jezelf verder te ontplooien. Samen met een van onze ervaren coaches word je op een professionele manier ondersteund en werk je naar duurzame oplossingen. Het Talentpaspoort kan onderdeel van de bore-out coaching zijn. Via Het Talentenpaspoort worden emotionele talenten (drijfveren, passies) en rationele talenten (denkstijlen) onderscheiden. Met het Talentenpaspoort weet je wat je wat je potentieel is. Hiermee wordt al snel duidelijk wat jij mist in je huidige baan en wat je energie gaat geven in je toekomstige baan.

Kenmerken van een bore-out

Ontbreken van energie

Vermoeidheid en het ontbreken van energie na een werkdag zijn de meest aansprekende kenmerken van een (naderende) bore-out en dat komt niet omdat je je hebt ingespannen. Integendeel, je bent onderbelast.

Slecht slapen en weinig concentratie

Natuurlijk kunnen slapeloosheid en weinig concentratie op zichzelf staande problemen zijn. Maar het kan ook worden veroorzaakt door gepieker over het feit dat de dag zo langzaam voorbijkruipt, je je werk uitsmeert over de dag of omdat je je schuldig voelt dat je de indruk wekt druk en happy te zijn.

Kort lontje

Je kunt niet meer genieten van dingen, op het werk en thuis. Je bent prikkelbaar en de mensen om je heen verbazen zich over je korte lontje.

Verlaagd zelfvertrouwen

Als je onbewust telkens de verkeerde baan kiest, is het niet vreemd dat je misschien aan jezelf begint te twijfelen.

Fysieke klachten

Mensen met een bore-out hebben vaak last van fysieke klachten zoals hoofdpijn, spierpijn, een hoge hartslag of hoge bloeddruk.

w

Herkenbaar of wil je meer weten?

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Testimonial

Ik werd doorverwezen naar WLO. Eerlijk gezegd had ik er niet zo veel verwachtingen bij. Ik was cynisch bij de start en ging omdat het moest. Ik had niet in de gaten hoe ik was veranderd. Klinkt misschien soft, maar het is alsof ik mijzelf heb teruggevonden. 

Cees

IT-adviseur

Welkom bij WLO | Work and Life

 WLO Work and Life

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen
Stationsweg 46
6861 EJ Oosterbeek
Mobiel Secretariaat 06 - 4300 1522
Mobiel Wenneke  06 - 5060 0570
E-mail info@wloworkandlife.nl

KvK 86846744
Algemene Voorwaarden
Gedragscode
Privacyverklaring

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: