Work | Re-integratie eerste spoor

Terugkeren in eigen of ander werk

Re-integratie eerste spoor

WLO Work and Life ondersteunt organisaties en medewerkers gedurende het eerste ziektejaar. Meestal lossen organisaties dit zelf samen met de medewerker op. Maar wat als de medewerker en diens leidinggevende niet op een lijn te krijgen zijn? Dan biedt externe begeleiding uitkomst. WLO Work and Life is een ervaren partner. Wij coachen, vitaliseren, inspireren en creëren perspectieven. Hierdoor keert de medewerker sneller terug in het eigen of ander werk. We verliezen de balans niet uit het oog en gaan voor duurzame oplossingen.

Work | Re-integratie eerste spoor

Begeleiding re-integratie eerste spoor

Gewoon beginnen is meestal niet aan de orde na langdurig verzuim. Onze re-integratietrajecten zijn altijd maatwerk. Er valt veel te ontdekken door goed naar de medewerker te luisteren. Onze ervaren coaches horen ook wat er niet gezegd wordt. We kijken naar de kansen, het potentieel en wat er nodig is om een duurzame, plezierige terugkeer te realiseren. Hierbij kunnen we verschillende tools inzetten, waaronder ons vitaliteitsprogramma, burn-out coaching, (loopbaan)coaching en Het Talentenpaspoort.

h

Meer informatie

Maak gerust een oriënterende afspraak, dan kijken we samen naar de mogelijke terugkeerscenario’s en programma’s die dit mogelijk maken.

Welkom bij WLO | Work and Life

 WLO Work and Life

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen
Stationsweg 46
6861 EJ Oosterbeek
Mobiel Secretariaat 06 - 4300 1522
Mobiel Wenneke  06 - 5060 0570
E-mail info@wloworkandlife.nl

KvK 86846744
Algemene Voorwaarden
Gedragscode
Privacyverklaring

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: