Leven met passie

Leven met passie

Streven naar het ideale

De ideale baan, de ideale partner, het ideale figuur, de ideale vakantiebestemming … Wat is er veel om naar te verlangen. Moeten we het willen, dit streven naar het ideale? We moeten al zoveel. 

“Count your blessings”

Die gedachte helpt mij om stil te staan bij het leven dat ik leef, om tevreden te zijn met wat er al is. Alleen: tevreden zijn en stilstaan is voor mij niet voldoende om het gevoel te hebben dat ik ten volle leef

Leven met passie

Leven met passie is voor mij uitzoeken en erkennen wat ik werkelijk wil. Ik sta mezelf toe groots te dromen. Om de grenzen achter me te laten die ik heb meegekregen uit mijn opvoeding, mijn omgeving. En zo wordt mijn wereld steeds een stukje groter. Door nieuwe dingen uit te proberen, mijn hart te volgen en soms mijn ratio tot stilte te manen. 

Er blijkt gewoon veel meer mogelijk te zijn! 

Telkens weer zie ik dat bij de mensen die wij begeleiden. Je weet wel dat de wereld groter is maar om te beseffen dat dat ook voor jou geldt, daarin durven veel mensen niet meer te geloven. Ik hoor hoe zij zichzelf bezweren en een reden zoeken waarom de situatie is zoals die is:

Ik ben single dus ik heb niemand die voor me zorgt.
Ik heb een partner, ik kan niet zomaar doen wat ik wil, hij/zij ziet me al aankomen.
Ik ben te oud, ik had dit jaren geleden moeten doen, nu is het te laat.
Ik ben te jong, ze willen altijd ervaring hebben.
Ik weet niet wat ik wil, ik weet alleen wat ik niet wil.

Grenzen opzoeken en … erover gaan

Leven met passie is niet gemakkelijk, telkens loop je tegen je eigen grenzen aan. Maar als je zo’n grens hebt durven gaan, dan merk je dat je wereld groter is geworden. Dat gevoel, het nieuwe, de vrijheid van je eigen keuzes, daar kies ik voor. De mensen die mijn wereld groter hebben gemaakt, die naar me luisterden en op me reageerden, die mijn vrijheid hebben vergroot, die mensen draag ik voor altijd mee in mijn hart. Daarom zeg ik altijd: “geef me vrijheid en ik voel me met je verbonden”.

Het is mijn intentie om jouw wereld en vrijheid groter te maken, door naar je te luisteren en je een tijdje te begeleiden op je pad.
Warme groet,

Wenneke

Welkom bij WLO | Work and Life

 WLO Work and Life

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen
Stationsweg 46
6861 EJ Oosterbeek
Let op, wegwerkzaamheden!
Mobiel Secretariaat:
06 - 4300 1522
Mobiel Wenneke:
06 - 5060 0570
E-mail:
info@wloworkandlife.nl

KvK 86846744
Algemene Voorwaarden
Gedragscode
Privacyverklaring

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: