HR-Manager-WLO-Work-and-Life

Kort en krachtig: WLO coaching traject Pas op de plaats

Even stilstaan? Dat kunnen we allemaal wel eens gebruiken. Bijvoorbeeld omdat je merkt dat je niet meer zo betrokken bent of dat je toe bent aan iets nieuws. Als je erover nadenkt, speel je eigenlijk al een tijdje met de gedachte om het roer om te gooien, maar op de een of andere manier komt het er maar niet van. Of misschien heb je het gevoel van ‘er doorheen zitten’ en is je energiebalans verstoord door iets op het werk of thuis. Speciaal hiervoor hebben we het WLO coaching traject Pas op de plaats ontwikkeld. In een korte tijd duidelijkheid krijgen om daarna weer voluit te kunnen gaan. Ontdek hoe het werkt.

Aanleiding voor coaching traject Pas op de plaats

Onze loopbaanexperts en coaches van het Pas op de plaats traject, Erik, Judith en Ingrid, zien dat de reden of motivatie voor dit traject heel verschillend kan zijn. Erik: “Sommige mensen hebben behoefte aan een klankbord om hun gedachten en ambities te structuren, anderen missen hun veerkracht of hebben simpelweg behoefte aan een stok achter de deur. Hoe dan ook zijn het meestal mensen (of medewerkers) die doorgaans goed de regie in handen hebben. Ze trekken daarom ook op tijd aan de bel en beseffen dat er iets moet veranderen voordat ze vastlopen. Voor deze mensen is de beknopte aanpak van Pas op de plaats perfect.”

De voordelen

Het korte maar krachtige traject Pas op de plaats biedt verschillende voordelen:

  • je krijgt inzicht in wat je nodig hebt om weer voluit te kunnen gaan
  • je ontdekt waar je van nature behoefte aan hebt, in je werk en privé
  • je wordt je bewust van belemmerende patronen
  • je stelt prioriteiten en hebt weer focus
  • je maakt bewuste stappen richting je doel
  • je bent je onrust kwijt en voelt je weer energiek

Het Talentenpaspoort

Onderdeel van het Pas op plaats coaching traject is Het Talentenpaspoort. Deze, wetenschappelijk onderbouwde, talentenscan laat snel en objectief zien waar je vanuit je ratio (hoofd) en vanuit je gevoel (hart) nodig hebt. Het wordt duidelijk wat jij nodig hebt om met energie te werken en leven.

We kiezen heel bewust voor Het Talentenpaspoort en niet voor competentiemetingen. Deze zeggen namelijk iets over waar je, op het moment van afname, staat.  Het Talentenpaspoort daarentegen gaat verder dan een momentopname. Het is een verdieping en geeft zicht op je talenten én potentieel.

Wat nog meer

De resultaten van Het Talentenpaspoort worden geïnterpreteerd door een van onze gecertificeerde Talentpassport coaches (Erik, Judith of Ingrid) en persoonlijk teruggekoppeld in een gesprek. Online of bij ons kantoor in Oosterbeek. Daarna plannen we 2 vervolgsessie in om de resultaten van Het Talentenpaspoort, je doelen en vervolgstappen in te bedden in jouw persoonlijke situatie.

Voor wie

Iedereen die, op eigen initiatief of via zijn werkgever, door een kort en powerful traject richting wil geven aan zijn werk en privéleven.

Twijfel je of dit traject toereikend is?

Neem contact op of ontdek het Leven vanuit hart en hoofd coaching traject.

Benieuwd naar het tarief voor dit traject?

Klik hier.

 

Welkom bij WLO | Work and Life

 WLO Work and Life

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen
Stationsweg 46
6861 EJ Oosterbeek
Mobiel Secretariaat 06 - 4300 1522
Mobiel Wenneke  06 - 5060 0570
E-mail info@wloworkandlife.nl

KvK 86846744
Algemene Voorwaarden
Gedragscode
Privacyverklaring

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: