Als ik mijn leven over zou kunnen doen, dan …

De WLO Academy: de weg naar zakelijk en persoonlijke ontwikkeling

Ik ben enorm trots om jullie de WLO Academy te kunnen introduceren. Een nieuwe fase in mijn streven om mensen en organisaties te helpen om hun volledige potentieel te bereiken. Met de WLO Academy bieden we naast onze fysieke trainingen en trajecten nu ook een online platform. In de academy staat vanaf nu de vitaliteitstraining Bewust Vitaal online. Ondertussen werken we aan onze succesvolle trajecten om ook deze te vertalen naar een online versie. Ontdekken, inzichten krijgen en leren in je eigen tijd en ruimte. Houd onze blogs in de gaten en volg de WLO LinkedIn updates voor nieuwe online trainingen en trajecten! 

Waarom een academy?

In grote lijnen zijn er 3 aanleidingen die me geïnspireerd hebben:  

#1 Empowerment doe je zelf
We gezien dat er bepaalde stappen zijn die mensen heel goed zelf kunnen maken, gewoon in hun eigen tijd of eigen ruimte. Kijk maar eens naar het hybride werken. Hoe goed zijn we daar al in geworden? De WLO Academy biedt live en online trainingen en trajecten. Op welke manier dan ook, je kunt altijd leren, reflecteren en groeien op een manier die het beste bij jou past. Leren is investeren in jezelf en je carrière.  

#2 Ervaring vertaald naar heldere stappen 
Mijn jarenlange ervaring als loopbaanexpert en (executive) coach heeft me inzicht gegeven in wat mensen zoal nodig kunnen hebben om hun persoonlijke en professionele doelen te kunnen bereiken. Alle ervaring is (en wordt) vertaald naar heldere en gestructureerde stappen die voor iedereen toegankelijk zijn. Dat deden we al met onze fysieke trainingen en trajecten, maar nu dus ook online; geen verwarrende of overweldigende informatie, maar de essentie vastgelegd en gepresenteerd op een manier die gemakkelijk te begrijpen en toe te passen is. Iedereen kan doelgericht te werken aan groei en succes.

#3 Grenzeloos bereik
Een belangrijk aspect van de WLO Academy is dat we nu in staat zijn om meer mensen en op een grotere afstand te bereiken. Geweldig! Fysieke afstand mag nooit een belemmering vormen voor iemands groei en leerproces. Of je nu in de vroege ochtenduren leert of laat in de avond, of je dat thuis, op vakantie of op je werk doet: onze online trainingen zijn altijd beschikbaar. Met de WLO Academy kan iedereen op zijn eigen manier, in zijn eigen tempo, zijn eigen ontwikkelingsreis kan maken.

De WLO Academy

Of je nu op zoek bent naar loopbaanbegeleiding, vitaliteit, persoonlijke- en/of talentontwikkeling, we ondersteunen je live en online in de reis naar jullie doelen en die van de medewerkers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op, dan kijken we samen hoe we jullie reis kunnen verwezenlijken! 

Welkom bij WLO | Work and Life

 WLO Work and Life

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen
Stationsweg 46
6861 EJ Oosterbeek
Mobiel Secretariaat 06 - 4300 1522
Mobiel Wenneke  06 - 5060 0570
E-mail info@wloworkandlife.nl

KvK 86846744
Algemene Voorwaarden
Gedragscode
Privacyverklaring

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: