Loopbaanontwikkeling: dat zouden meer mensen moeten doen

Loopbaanontwikkeling: dat zouden meer mensen moeten doen

Loopbaanontwikkeling

Wanneer heb jij voor het laatst bewust aandacht je loopbaan besteed? Stilstaan bij: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en wat is ervoor nodig? Waarom zou je wachten met reflecteren en loopbaanontwikkeling? En toch staan we vaak pas stil als er wat aan de hand is. Een reorganisatie, burn-out of juist een bore-out. Door jezelf te blijven ontwikkelen, verlaat je op tijd een loopbaan waarin je je niet meer lekker voelt. Het kan ook zijn dat het best lekker gaat, maar dat je het idee hebt dat je meer in je mars hebt. Meestal weet je wat niet meer wilt, maar hoe kom je erachter wat je dan wel wil en hoe zet je de ontwikkeling in gang?

Reflecteren met een expert

Het valt niet mee om in de spiegel te kijken en eerlijk tegenover jezelf te blijven. Een coach kan je daar als geen ander bij helpen. Je maakt pas op de plaats en de coach kijkt onbevooroordeeld met je mee. Zo worden belangrijke werk- en levensthema’s sneller beantwoord. De WLO loopbaanexperts kijken graag met je mee, met een open en tegelijkertijd kritische blik. Juist hierdoor duren onze loopbaanontwikkelingstrajecten nooit langer dan nodig is. In zo’n traject kijken we samen naar je loopbaan tot nu toe en we kijken je talenten. We maken daarbij gebruik van De Loopbaanscan2.0 en Het Talentenpaspoort. Beide gevalideerde tools waarbij je meer inzicht krijgt en concrete stappen kunt gaan nemen.

Liever een training?

Tijdens de tweedaagse groepstraining Loopbaanfocus onderzoek je (uit eigen beweging of op initiatief van je werk) wat de beste, volgende stap in je loopbaan zou kunnen zijn. In een veilige omgeving leer je van en met elkaar. Je ontdekt waar je staat en wat je nog meer kunt. De Loopbaanscan2.0 en Het Talentenpaspoort zijn een vast onderdeel van deze training. Aan het einde van de training weet je wat je wilt en hebben we de vervolgstappen verwerkt in een praktisch Plan van Aanpak.

Praktische informatie Training Loopbaanfocus

    • Locatie: Oosterbeek
    • Groepsgrootte: maximaal 10 deelnemers
    • Investering: € 1.250,00 exclusief btw per persoon, inclusief de Loopbaanscan2.0 en Het Talentenpaspoort

Traject of training?

Twijfel je nog welke van de twee opties het beste bij je aansluiten? Aarzel dan niet en neem even contact op. We adviseren je graag.

HR managers opgelet: je kunt ons ook inschakelen om deze training incompany te verzorgen. Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Welkom bij WLO | Work and Life

 WLO Work and Life

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen
Stationsweg 46
6861 EJ Oosterbeek
Let op, wegwerkzaamheden!
Mobiel Secretariaat:
06 - 4300 1522
Mobiel Wenneke:
06 - 5060 0570
E-mail:
info@wloworkandlife.nl

KvK 86846744
Algemene Voorwaarden
Gedragscode
Privacyverklaring

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: