HR-Manager-WLO-Work-and-Life

Doorbreek patronen met het Leven vanuit hart en hoofd WLO coaching traject

Een steeds groter wordende groep medewerkers blijft, tegen beter weten in, alsmaar doorgaan en … met alle gevolgen van dien. De druk van presteren kan heel motiverend werken maar als worstelen en zoeken is naar een gezonde balans, zijn de gevolgen vaak minder fijn. Jij en je HR-team zien het regelmatig: medewerkers vallen uit door een burned-out of bore-out, de samenwerking en relatie met collega’s verloopt stroever en de betrokkenheid met de organisatie neemt af. Als in gesprek gaan onvoldoende oplevert, kan het heel rendabel zijn om deze medewerkers het Leven vanuit hart en hoofd WLO coaching traject aan te bieden. Ontdek wat dit coaching traject inhoudt en wat het voor jullie medewerkers en organisatie kan betekenen.

Aanleiding voor WLO coaching traject Leven vanuit hart en hoofd

Onze loopbaanexperts en coaches van Leven van hart en hoofd traject, Erik, Judith en Ingrid, zien verschillende aanleidingen. Ingrid: “Laatst gaf een medewerker aan dat hij het steeds moeilijker vond om zichzelf te zijn, alsof hij een rol speelde. Op zijn werk, maar daarna ook thuis. Kan niet, bestaat niet werd zijn motto. Tot hij zichzelf tegenkwam. Aan de andere kant zien we ook medewerkers die aan een nieuwe functie beginnen hiervoor mentaal en fysiek echt voorbereid op te zijn. Soms stap je te snel in een nieuwe uitdaging zonder de vorige bewust te hebben afgesloten. Denken in het algemeen wordt lastiger. Als ik iemand vraag om meer over zichzelf te vertellen, hoor ik vaak alleen een diepe, wanhopige zucht. De route van het Leven vanuit hart en hoofd is dan het meest effectief. We begeleiden mensen bij het beantwoorden van vragen als: Wie ben ik diep vanbinnen? Wat kan ik? Wat wil ik? En hoe bereik ik dit? Aan het einde van het traject horen we geen wanhopig gezucht meer. Ze halen opgelucht adem en wensen dat ze dit traject veel eerder hadden doorlopen. Mensen gaan echt lichter door het leven, zowel zakelijk als privé.” 

De voordelen

Het Leven vanuit hart en hoofd biedt verschillende voordelen:

  • je wordt je bewust hoe en waarom je je zo gedraagt
  • je ontdekt je belemmerende patronen en hoe je ze kunt doorbreken
  • je hervindt jezelf
  • je komt erachter wat je nodig hebt in je werk en thuis
  • je kunt jezelf zijn en accepteert je grenzen
  • je maakt bewuste stappen richting je doel
  • je voelt je ‘lichter’ en energieker

 

Het Talentenpaspoort e.a. tools en testen

Onderdeel van dit coaching traject is een mix van een aantal tools en testen, waaronder Het Talentenpaspoort. Deze, wetenschappelijk onderbouwde, talentenscan laat snel en objectief zien waar je vanuit je ratio (hoofd) en vanuit je gevoel (hart) nodig hebt. Het wordt duidelijk wat jij nodig hebt om jezelf te zijn en met plezier te werken en leven. We kunnen ook de Ixly test inzetten die medewerkers inzicht geeft in hun ontwikkeling. Indien nodig beschikken we over tools en testen die de resultaten met passende beroepen, opleidingen en vacatures verbinden. Zo is er, afhankelijk van de aanleiding en wat we onderweg tegenkomen, altijd een passende mix voor iedereen.

Wat nog meer

De resultaten van Het Talentenpaspoort worden geïnterpreteerd door een van onze gecertificeerde Talentpassport coaches (Erik, Judith of Ingrid) en persoonlijk teruggekoppeld in een gesprek. Online of bij ons kantoor in Oosterbeek. Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere testen en tools die we inzetten. Er worden 3 sessies ingepland waarin we samen tot jouw persoonlijke plan van aanpak komen en de stappen zoveel mogelijk uitvoeren of in gang zetten. Je krijgt opdrachten om thuis uit te werken zodat je gefocust en betrokken blijft.

Voor wie

Medewerkers die vastlopen en via een intensief maar duurzaam traject begeleid worden om de regie over werk en privéleven te kunnen voeren. Ook heel geschikt om tijdens reorganisaties en outplacementtrajecten in te zetten.

Start de transformatie

Meld je medewerker(s) aan of neem contact op voor meer informatie.

Benieuwd naar het tarief voor dit traject?

Klik hier.

 

Welkom bij WLO | Work and Life

 WLO Work and Life

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen
Stationsweg 46
6861 EJ Oosterbeek
Mobiel Secretariaat 06 - 4300 1522
Mobiel Wenneke  06 - 5060 0570
E-mail info@wloworkandlife.nl

KvK 86846744
Algemene Voorwaarden
Gedragscode
Privacyverklaring

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: