Pas op de plaats maken, al eens geprobeerd?

Pas op de plaats maken, al eens geprobeerd?

Pas op de plaats maken (juist) ook voor managers en directieleden

Als gedreven manager of directeur ga je doorgaans gewoon door en meestal lukt het ook. Grenzen verleggen en gaan! Tot nu toe mag je niet klagen, want het heeft je ver gebracht. Maar als je de laatste tijd twijfelt of dit nog wel de juiste strategie is, dan raad ik aan je eens pas op de plaats te maken. Daarover gaat dit korte, maar krachtige blog. Binnen 5 minuten ontdek je wat het je oplevert en hoe je dat het beste aanpakt.

Alsmaar doorgaan

Wat je redenen ook zijn, werk of privé gerelateerd, alsmaar doorgaan en signalen negeren werkt niet. Punt. Ook al is je baan nog zo leuk en sociale leven nog zo betekenisvol, er komt een tijd dat je alles op je reserves doet. Je wordt met de dag vermoeider en voor je het weet zijn ook je reserves uitgeput en dan … doet die motor het niet meer, zelfs niet met startkabels. Wist je dat chronische overbelasting tot slaapproblemen en zelfs tot verminderde hersenactiviteit kunnen leiden? Geloof me, het effect op je carrière, werkplezier en levensgeluk is bizar groot. Groter dan je denkt. Daar heb je toch niet zo hard voor gewerkt?

Gewoon doorgaan is geen optie

Aan alles voel je dat je het deze keer anders moet gaan aanpakken. Gewoon doorgaan is geen optie meer. Doe je dat wel, dan weet je dat je nóg verder verstrikt raakt in alles wat er speelt. Je wilt niet overhaast beslissingen nemen waar je achteraf op terug moet komen. Je adviseert je medewerkers of vrienden toch ook niet om maar door te blijven buffelen? Wat je wél wilt is de tijd kunnen nemen om te ontdekken wat echt belangrijk voor je is. Maar hoe doe je dat als lichaam en geest nog altijd in de doorgaan-modus staan?

Pas op de plaats maken

Pas op de plaats maken, wat is dat eigenlijk? Het betekent dat je even stopt of wacht met waar je mee bezig bent. Zo kun je kijken waar je nu staat, hoe je daar gekomen bent en hoe je verder wilt. Moet ik nog meer zeggen? Dit zouden we af en toe allemaal moeten doen. Zeker na een impactvolle periode. Ook ik merkte onlangs dat ik door allerlei gebeurtenissen zowel op het werk als in mijn privéleven, pas op de plaats moest maken. En ik wist het meteen: vanuit hoofd en hart was even een stap terug doen de juiste keuze. Die ervaring gun ik jou ook, want dan kan je verder! Pas op de plaats maken is het meest succesvol wanneer je met dit met een ervaren coach doet. Dat is geen verkooppraatje, integendeel. Met de juiste coach kom je gewoonweg sneller tot het gewenste resultaat.

Samen pas op de plaats maken

Een professionele coach kan zich in jouw situatie inleven en luistert onbevooroordeeld. Het liefst een coach die thuis is in de arbeidswereld én privéwereld en die jou kan confronteren met ingesleten patronen. Kom je bij mij, dan krijg je geen geijkte coachvragen. Bovendien ga ik vooral uit van je talenten en dus niet alleen de competenties. Ik ben oprecht en slagvaardig. Ik heb geen verborgen agenda, wel ruime ervaring met (eigen)wijsheid.

In een aantal gesprekken (soms zelfs al in twee!):

   • voel je je als herboren
   • krijg je weer extra energie
   • weet wat voor jou belangrijk is
   • herken je ingesleten patronen
   • weet je daarmee doen kan
   • leer je hoe pas op de plaats maakt

Zet de eerste stap

Bel me gewoon eens en zet die eerste stap en we gaan samen pas op de plaats maken. Ik garandeer je dat je er geen spijt van krijgt!

Welkom bij WLO | Work and Life

 WLO Work and Life

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen
Stationsweg 46
6861 EJ Oosterbeek
Let op, wegwerkzaamheden!
Mobiel Secretariaat:
06 - 4300 1522
Mobiel Wenneke:
06 - 5060 0570
E-mail:
info@wloworkandlife.nl

KvK 86846744
Algemene Voorwaarden
Gedragscode
Privacyverklaring

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: