CARRIERE SWITCH

Is het tijd voor een switch in uw carrière? WLO biedt allerlei mogelijkheden om hiermee praktisch aan de slag te gaan.

  1. Home
  2.  » 
  3. Work
  4.  » Carriereswitch

Switch

 

Pas op de plaats maken, het loopbaanpad herijken en de koers (opnieuw) bepalen is voor sommigen een luxe en voor anderen een vanzelfsprekendheid. Investeert u hierin tijd en aandacht? Veranderingen en reorganisaties volgen elkaar snel op, onbewust kunt u op een pad zijn meegegaan dat niet langer bij u past. Misschien is het nu wel tijd voor u om pas op de plaats te maken.

U zoekt een praktische aanpak en u bent bereid om de diepte in te gaan, durft te reflecteren, wilt open benaderd worden. U neemt als professional of managementlid uw verantwoordelijkheid, niet alleen voor uw organisatie, uw mensen, uw taken maar vooral ook voor uzelf. U wilt de regie in handen houden en uw eigen koers blijven bepalen. WLO kan u daarbij helpen.

 

In goede handen

WLO heeft 3000+ mensen gecoacht in meer dan 30 jaar

Focus op talent

Aan de hand van uw persoonlijk Talentenpaspoort ontginnen wij uw talenten

Ontdek nieuwe horizons

Verwacht energie, inspiratie en vrijheid na ons traject

Krachtige tools

Werken met erkende tools die hun kracht hebben bewezen
” WLO denkt en vraagt buiten de gebaande paden. Daardoor ben ik met WLO echt nieuwe dingen gaan ontdekken over mijzelf. Wat een energie krijg ik daarvan!”
“Ik kan WLO aanbevelen omdat ze de moeilijke zaken die ook aan bod komen ontspannen en  humoristisch benaderen. Op die manier zag ik er niet tegenop om dat onvermijdelijke aan te gaan.”
Zoekt u een partner voor loopbaanvraagstukken en persoonlijke ontwikkeling?

Voel u vrij om een gratis oriëntatiegesprek te boeken. Of neem de proef op de som en doe de test!

Talentenonderzoek

Heeft u uw mogelijkheden zorgvuldig in kaart gebracht? Weet u wat uw competenties zijn maar vooral wat uw talenten zijn! Uw competenties zijn uw vaardigheden waar u zich al mee bewezen heeft. Dat betekent niet dat dit het is! Wat zijn uw latente talenten? Als u openstaat voor een switch dan is het belangrijk dat u zich bewust wordt van uw talenten, uw patronen, uw keuzes. Als u dat helder heeft kunt u ervoor kiezen het gebaande pad te verlaten. En kunt u gaan doen wat u in deze fase van uw leven werkelijk wilt.

Loopbaan APK

Herkent u dit?

“Ik ga al een tijd met minder plezier naar mijn werk. Daar zijn geen duidelijke oorzaken voor aan te wijzen. Ik ga gewoon door maar ik krijg langzamerhand het gevoel: hoe lang houd ik dit nog vol! Ik spreek er met anderen over en op de vraag: “Maar, wat wil je dan”? kan ik alleen vertellen wat ik niet (meer) wil. Ik weet gewoonweg niet meer wat ik wil!”

“Ik heb juist heel veel plezier in mijn werk! Ik hoop dat het nog lang zo blijft, want ik denk nog niet aan ophouden. Kan ik er eigenlijk zelf iets in doen…ik bedoel dat het boeiend blijft?!”

Als u dit herkent wordt het tijd om pas op de plaats te maken en uw koers te herijken. Een APK voor uw loopbaan.

 

Outplacement

WLO biedt optimale begeleiding gericht op het ontdekken van de capaciteiten en behoeften van de werknemer met als doel het creëren van nieuwe job-perspectieven.

" Ik heb inzicht gekregen in patronen die ik door de jaren heb opgebouwd en die me gebracht hadden waar ik was... Ver van mezelf en doodmoe. Ik heb nu genoeg inzichten en handvatten om verandering in te zetten"

"De coaches van WLO leven zich in, stellen geen standaard vragen en schuwen geen enkele vraag als ze denken dat dit nieuwe inzichten geeft. Wat een openbaring!"

Lees meer referenties >

 

 

 

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen

Stationsweg 46

6861 EJ Oosterbeek

T. 026 - 2051636

M. 06 - 50600570

E. info@wloworkandlife.nl

KvK. 09114899

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: