Ga de diepte in met een executive coach, de resultaten liegen er niet om!

De diepte in met een executive coach: beste beslissing ooit

Ik loop graag een tijdje naast mensen mee op hun pad. Samen de diepte in. Jij: directeur, MT-lid of leidinggevende in het bedrijfsleven of bij de overheid. Je hebt veel verantwoordelijkheden en maakt de nodige uren. Ik: ervaren executive coach met oog voor zowel zakelijke als levensaspecten. Waarom zou je je slechts op één aspect focussen als we vanuit beide oogpunten kunnen groeien? En nu de hamvraag: waarom zou je dat willen? Daar kan ik heel kort over zijn: de ROI (Return On Investment) liegt er niet om! Doe jezelf een plezier, lees verder en als dit blog niets bij je oproept, dan feliciteer ik je. Raakt het je, roept het vragen op of herken je jezelf in sommige situaties? Dan daag ik je uit om contact met me op te nemen om samen de diepte in te gaan. Omdat ik al jaren mensen begeleid, kan ik je met mijn hand op mijn hart beloven dat je er geen spijt van zult krijgen (ROI weet je nog?).

Zen & Zakelijk

Laat ik eerst maar iets zegen over de twee kanten die mij en mijn werkwijze kenmerken: zen & zakelijk. Zen gaat over mijn oosterse kant. Ik leef vanuit mijn hart, zet mijn energie bewust voor anderen en mijzelf in. Ik zeg wat ik zie en voel, ben verbonden, geef rust en last but not least: family first. Zakelijk is mijn westerse kant. Ik ben resultaatgericht, houd niet pamperen, doe wat nodig is en kies in alles voor kwaliteit, ook keurmerken (NOLOC) en tools (Het Talentenpaspoort en het Birkman assessment).

Als we samen de diepte in gaan, ben ik je spiegel en sparringpartner. Er is ruimte voor confrontatie, humor, nuchterheid én spiritualiteit. Ik vertel je niet wat wat je wilt horen, maar ik vertel je wat je moet horen om zo nieuwe paden te ontdekken. Je wordt een leukere, betere, gelukkigere versie van jezelf en klaar voor een volgende stap.

Waarom zou je?

Er zijn legio aanleidingen waarom de diepte ingaan zinvol is. Misschien bevind je je momenteel op een belangrijk kruispunt. Of je merkt dat je steeds vaker onder ogen moet zien dat op deze manier doorgaan geen optie meer is. Iets knaagt er aan je, maar het lukt je niet je vinger erop te leggen. Je carrière voelt als een sleur of je vraagt je af of er wellicht meer in zit.

Wat houd je tegen?

Eén van de meest gehoorde excuses (want dat zijn het) is: tijdgebrek. Een drukke agenda geeft het idee dat je geen gewoonweg geen tijd hebt om stil te staan en op jezelf en je leiderschap te reflecteren. Vaak zie ik dan reflectie wordt beschouwd als een onnodige of niet-productieve activiteit. Gelukkig heb ik daar een oplossing voor. Het Deep Dive traject duurt zo lang als jij wilt, met een maximum van een jaar. Tijd genoeg dus.

Een andere, vaak onbewuste, oorzaak is te vinden in angst. Angst voor de (onbekende) manier van reflecteren of angst om je gebreken te ontdekken. Je zwakke punten onder ogen zien kan als bedreigend of als gezichtsverlies ervaren worden. Dat is overigens heel menselijk hoor.

En als laatste zie ik vaker dat persoonlijke overtuigingen enorm in de weg kunnen zitten. Je denkt alles al te weten en ziet geen nut in reflectie of ontwikkeling. Maar of je daar gelukkig(er) van wordt?

En die ROI?

Ik zei het al eerder: je wordt een betere, leukere en gelukkigere versie van jezelf. Een waardevolle investering dus. Er zijn zoveel voordelen. Ik zet er een aantal op een rij voor je:

  • Perspectief: ik bied je een frisse kijk op de uitdagingen en mogelijkheden waarmee je wordt geconfronteerd; samen identificeren we nieuwe kansen en oplossingen.
  • Geen blinde vlekken meer: ik ben je onafhankelijke en objectieve bron van feedback en advies; je blinde vlekken of patronen komen aan de oppervlakte, je daarvan bewust zijn, maakt dat je betere beslissingen neemt.
  • Persoonlijke ontwikkeling: je ontwikkelt je leiderschap, communicatie en besluitvorming. Je prestaties, resultaten én het werkplezier schieten omhoog.
  • Potentieel benutten: door samen de diepte in te gaan, leer je patronen te doorbreken en ben je in staat je potentieel te zien en te benutten. Ik hoef jou natuurlijk niet uit te leggen welke impact dat heeft.
  • Mentale en emotionele ondersteuning: het kan soms eenzaam zijn om belangrijke beslissingen te nemen en verantwoordelijkheid te dragen voor anderen; we kijken samen hoe we je mentale en emotionele gezondheid kunnen optimaliseren. Vermoeidheid of lusteloosheid verdwijnt en maakt plaats voor hernieuwde energie.
  • Tijd- en stressmanagement: samen ontdekken we wat jou belemmert en kijken we naar voor jou passende strategieën waarmee je deze belemmeringen duurzaam kunt opheffen.

Bel je me?

Neem contact met me op en leg, vrijblijvend, je vragen aan me voor. Op basis daarvan kijken we of samen de diepte in duiken interessant is. Je kunt me bereiken via telefoonnummer: 06-50600570 e-mail: info@wloworkandlife.nl of stuur me een DM via LinkedIn.

Benieuwd naar het tarief?

Klik dan hier.

Welkom bij WLO | Work and Life

 WLO Work and Life

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen
Stationsweg 46
6861 EJ Oosterbeek
Let op, wegwerkzaamheden!
Mobiel Secretariaat:
06 - 4300 1522
Mobiel Wenneke:
06 - 5060 0570
E-mail:
info@wloworkandlife.nl

KvK 86846744
Algemene Voorwaarden
Gedragscode
Privacyverklaring

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: