Kruispunt in je carriere: en dan?

Kruispunt in je carriere: en dan?

Je hebt een prachtige carrière opgebouwd. Je bent directeur, manager, professional of gevestigd ondernemer met indrukwekkende verantwoordelijkheden en een schat aan opgedane kennis en ervaring. En dan is het ineens 5 voor 12. Je moet (noodzakelijk of vrijwillig) aan de slag met je carrière. Misschien door conflict, ziekte, reorganisatie of omdat je merkt dat vuur en voldoening zo goed als verdwenen zijn. Daar zit je dan met twijfels over hoe nu verder. Met vragen als ‘wat ik wil ik eigenlijk, meer van hetzelfde of een andere koers?’ of ‘wat wordt mijn doel en op welk termijn?’. En hoe imposant je inzicht in zaken ook is en ondanks je scherpe oordeelsvermogen … als het om jezelf gaat is het vaak lastig om al die kennis en ervaring in te zetten voor vraagstukken over je eigen carrière, leven en welzijn. Een kruispunt in je carrière, dat vraagt om inzicht. Wie beter dan een goede coach kan je daarbij helpen? Dat zou jij zelf ook aan een vriend of collega adviseren, toch? Jij geeft denk ik ook eerder de voorkeur aan effectief en duurzaam in plaats van snel en onbetrouwbaar. Zullen wij eens een tijdje met elkaar op varen? Lees verder en ontdek hoe dat eruit kan zien.

Navigeren naar een betekenisvolle toekomst

Ik zie vaak dat iemand vastloopt als ik vraag wat hij of zij wil. Daarom beginnen we meestal met terugkijken op de carrière tot nu toe. Naar welke doelen heb jij toegewerkt en op welke manier? Wat waren de successen en wat is er ondanks alles niet gelukt? De koers die je zo’n 10-20 jaar geleden inzette is misschien niet meer relevant. Samen hierover nadenken is geen zweverig gedoe, maar noodzakelijk. Zéker als je de volgende 10 jaar of langer je krachten op de juiste manier en voor de juiste doelen wilt gaan inschakelen. Even pas op de plaats maken dus. We brengen je carrièrepad in kaart inclusief de keuzes die je hierbinnen gevolgd hebt. We kijken welke duidelijk zichtbare kwaliteiten je in de loop der tijd hebt ingezet of ontwikkeld. We onderzoeken je (verborgen) talenten en grootste drijfveren. Pas als je hier zicht op hebt, kun je gaan nadenken over wat de komende jaren wilt en hoe je daar komt.

 

De Zen & Zakelijk aanpak

Afhankelijk van je doelen en behoeften, spar je met mij of met één van onze andere loopbaanexperts. In een x-aantal sessies gaan we op zoek naar de antwoorden op de belangrijkste vragen. In dit blog vertel ik je iets meer over mijn specifieke aanpak in de rol van executive coach en het Dive Deep traject. Door mijn uitgebreide ervaring en expertise, merk je al snel dat ik doortastend te werk ga. Zen & Zakelijk is hoe ik mijn aanpak omschrijf. Succes en vervulling zijn niet alleen afhankelijk van professionele prestaties. Succes en vervulling worden ook bepaald door diepere persoonlijke verbindingen en zingeving. Je carrière draait niet alleen om het behalen van resultaten, maar dus ook om het ontdekken en begrijpen van jouw innerlijke drijfveren, waarden en overtuigingen. Door beide te omarmen en de tijd te nemen voor zelfreflectie, ontstaat er harmonie tussen werk en leven. Ik zet verschillende, aantoonbaar goede tools in, waaronder Het Talentenpaspoort (talentenscan), IXLY (loopbaanontwikkeling) en LDC E-HRM tools (testen in combinatie met passende beroepen, opleidingen en vacatures). Voor wat betreft de Zen-kant, zet ik – om meer bewustzijn en innerlijke rust te creëren – o.a. meditatie in. Maar wie weet vind jij een stevige wandeling prettiger? Net wat er nodig voor meer bewustzijn en innerlijke rust. Door zowel Zen als Zakelijke te integreren, vinden we uiteindelijk de juiste koers waarmee je je carrière invulling geeft en tegelijkertijd een diepere voldoening in je leven ervaart. Er is weer evenwicht!

 

Kruispunt in je carrière: navigeer naar een betekenisvolle toekomst

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en start jouw reis naar een vervullende carrière en een gebalanceerd leven.

PS:
Binnenkort vertellen we meer over de Pas op plaats en Leven vanuit hart en hoofd trajecten.

Welkom bij WLO | Work and Life

 WLO Work and Life

 

 

WLO Work and Life BV

Villa Klein Dreijen
Stationsweg 46
6861 EJ Oosterbeek
Mobiel Secretariaat 06 - 4300 1522
Mobiel Wenneke  06 - 5060 0570
E-mail info@wloworkandlife.nl

KvK 86846744
Algemene Voorwaarden
Gedragscode
Privacyverklaring

Ontvang het WLO Magazine, ons 1-2 jaarlijks digitale magazine voor HR professionals, Directies en Coaches

Vul hieronder uw gegevens in: